Over ons

Ik ben Ahmad Sharhani en ik ben afkomstig uit Iran. Vanuit mijn thuisland heb ik de rijke smaken van de za’atar, musakhan en tahini meegenomen en die presenteer ik graag op onze ambachtelijk gemaakte Italiaanse pizza’s.

 

Ik ben als vluchteling naar Nederland gekomen en moest hier een nieuwe start maken. Ik ben ondernemer in hart en nieren. In mijn thuisland hadden we een eigen onderneming en dat ondernemersbloed ben ik onderweg zeker niet kwijtgeraakt. Eenmaal in Nederland aangekomen heb ik op verschillende plekken (vrijwilligers)werk gedaan, de Nederlandse taal geleerd en me op zoveel mogelijk manieren ontwikkeld. Mijn ondernemerschap heb ik met name verder kunnen laten groeien bij Itzinya. Hier heb ik de Startup Academy gevolgd, waardoor ik een sterk ondernemersplan en een getest bedrijfsidee kon neerzetten.

Mijn liefde voor lekker eten is niet nieuw, maar de liefde om de beste pizza’s te bakken wel. Daarom heb ik de Pizza Academie gevolgd, waar ik van onze Italiaanse leraar leerde hoe ik de beste bodems kan maken. Daarnaast heb ik op verschillende plekken ervaring opgedaan in het runnen van een restaurant/pizzeria.

Alles wat ik meegenomen heb vanuit mijn thuisland en opgebouwd heb in Nederland komt samen in Amoroso. Naast mijn eigen inzet om deze pizzeria tot een groot succes te maken is er ook veel betrokkenheid van onze vrienden en investeerders. We doen het met elkaar!

We verwelkomen u graag in onze pizzeria en vertellen met passie het hele verhaal van begin tot eind. En natuurlijk kunt u alles vragen over de heerlijke smaken en het geheim van de pizzabakker!

Ahmad Sharhani

Contact

033 4840 003

Openingstijden

Iedere dag van 16 – 21 uur.

Op dinsdag gesloten.

info@amoroso.nl