Over ons

Wij zijn Ahmad en Aziz. Afkomstig uit Iran en Syrië, en allebei nieuwkomers in Nederland. Vanuit ons thuisland hebben we de rijke smaken van de za’atar, musakhan en tahini meegenomen en die presenteren we graag op onze ambachtelijk gemaakte Italiaanse pizza’s.

 

Allebei zijn we als vluchteling naar Nederland gekomen en moesten we hier een nieuwe start maken. We zijn ondernemers in hart en nieren. In ons thuisland hadden we een eigen onderneming en dat ondernemersbloed zijn we onderweg zeker niet kwijt geraakt. Eenmaal in Nederland aangekomen hebben we allebei op verschillende plekken (vrijwilligers)werk gedaan, de Nederlandse taal geleerd en ons op zoveel mogelijk manieren ontwikkeld. Ons ondernemerschap hebben we met name verder kunnen laten groeien bij Itzinya. Hier hebben we de Startup Academy gevolgd, waardoor we een sterk ondernemersplan en een getest bedrijfsidee konden neerzetten.

Onze liefde voor lekker eten is niet nieuw, maar de liefde om de beste pizza’s te bakken wel. Beiden hebben we de Pizza Academie gevolgd, waar we van onze Italiaanse leraar leerden hoe we de beste bodems kunnen maken. Daarnaast hebben we op verschillende plekken ervaring opgedaan in het runnen van een restaurant/pizzeria.

Alles wat we meegenomen hebben vanuit ons thuisland en opgebouwd hebben in Nederland komt samen in Amoroso. Naast al onze eigen inzet om deze pizzeria tot een groot succes te maken, danken we ook veel hulp en betrokkenheid aan onze vrienden en investeerders. We doen het met elkaar!

We verwelkomen u graag in onze pizzeria en vertellen met passie het hele verhaal van begin tot eind. En natuurlijk kunt u alles vragen over de heerlijke smaken en het geheim van de pizzabakker!

Ahmad en Aziz

Contact

033 4840 003

Openingstijden

Wo-vr, 11.00 – 21.00 uur

Za-zo, 12.00 – 21.00 uur

info@amoroso.nl